Trevlig helg!

Fredag eftermiddag, en promenad hem och en stor kram av min hund. Några timmars fixande och nu tänker jag ta helg på riktigt.

Så här lugn i själen har jag inte varit på väldigt länge. Jag känner inte mycket stress och jag har så mycket energi till att göra saker. Jag bara gör saker utan att ens reflektera. Jag förvånar mig själv också eftersom jag borde vara superstressad. Om två månader slutar jag min anställning och jag vet inte än vad jag ska göra då. Men jag har en känsla av att det löser sig.

Något av det härligaste som finns är lite lagom träningsvärk. Sån känner jag nu i mina ben efter att ha lyckats utmana mig lagom igår. En bra start på helgen tänker jag?

IMG_20180907_143250_581.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.