Inte som planerat

Den här helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt. Vi hade en lugn lördag igår. Jag målade ett varv på den berömda trappgrinden och var precis klar när pappa ringde. Deras hund mådde inte bra och de hade beslutat att det var dags för honom att somna in.

Eftersom de har haft honom sen jag var 16 var han som min hund också. Jag åkte dit direkt och sa hej då. Sen har jag gråtit lite till och från sedan dess. Det är så sorgligt, även om jag är säker på att det var rätt beslut. Han var nästan 13 år så han har levt ett långt och bra liv, men ett långt liv lämnar ju spår hos oss som blir kvar, så klart.

bloggtuff8

Här är en bild på mig och Tuff när jag var 19, tror jag. Agilitybanan i bakgrunden. Vi tränade mycket, han och jag. ❤

Jag tänkte göra ett eget inlägg om honom sen. Idag har vi i alla fall firat fars dag med lunch och tårta hos mina föräldrar. Det var tomt hemma hos mamma och pappa, men vi hade trevligt ändå. Pratade minnen av Tuff men allt möjligt annat också. När vi kom hem körde jag ett träningspass med min skivstång. Har haft två söndagar i rad nu när jag fått till bra träning med denna stång. Ska försöka fortsätta på det.

Nu är klockan bara fem på eftermiddagen och Fredrik har redan farit iväg. Han skulle stanna till hos sin pappa på vägen. Fars dag där också. Jag ska planera lite mat och hålla mig sysselsatt tänkte jag. Imorgon är det en ny arbetsvecka.

 

3 reaktioner på ”Inte som planerat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.