Så kär i fredagar

Friday, I’m in love.

Så känner jag varje vecka. Oavsett hur kul det är att jobba är det ännu roligare när det blir helg. Vi har ställt in de planer vi hade för helgen från början. Vi hade tänkt åka till Skellefteå, äta middag på Pinchos och sova en natt på hotell, men jag tyckte faktiskt att det kändes för jobbigt att köra och så där. Vi får ta det en annan helg. Middagen på Pinchos är Fredriks present från mig, så den ska bli av.

Vi har istället bestämt att äta middag ute ikväll. After work på hotellet. Det ska bli kul att göra något annat. Så här social har jag nog aldrig varit i hela mitt liv. Har en grej inbokat nästa vecka också, och flera i december.

Men nu ska jag lägga en timme på att läsa om projektledning, till min kurs där. Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.