Vackert väder, julbak och annat

Vilken vacker helg vi har haft. Solen har varit framme och gjort världen vacker. Jag har gått promenader både lördag och söndag. Solen värmde faktiskt lite idag.

Vad har du gjort i helgen? Vi startade med utemiddag på fredagen. Promenerade dit och hem, det tog en timme sammanlagt, och så var vi på plats i en timme. Hotellet hade Pulled Pork-buffé och den var riktigt god. Jag och Fredrik fick prata mycket också, på ett sätt som vi inte pratar om vi är hemma, haha. Så mysigt!

Igår gjorde jag veckohandlingen och satte sen igång med julbaket. Fyra sorters kakor på 2-3 timmar och så in med allt i frysen. Jag ska göra någon typ av bulle också, men annars har jag bakat färdigt inför jul. Gjorde en variant på plankstek till middag också.

Idag har jag gjort lite blandat småpyssel. Jag har lekt med systemkameran, målat den berömda trappgrinden två varv och spelat sims. Gick en promenad i solen med F och Baloo. Har lyckats sova på soffan också. Ganska välbehövligt med tanke på att jag inte sovit så mycket i natt. Måste ta tag i att ringa någon som kan hjälpa mig med ryggen.

Vad har du gjort i helgen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.