22 november 2013

Ni vet när Facebook påminner en om att man har minnen att se tillbaka på, och så får man se exakt vad man gjorde ett visst datum för ett, två eller kanske sex år sedan? Sånt tycker jag är så himla kul. När man har en blogg tycker jag på något vis att det är ännu roligare eftersom den ofta innehåller mer djup så att man kommer ihåg vad man gjorde också. Plus att det är lättare att själv hitta vad man publicerade ett visst datum.

För fem år sedan idag var det fredag. Jag var hemma i lägenheten vi bodde i då och pluggade spanska. Jag kan inte utläsa av inlägget vilken av kurserna jag jobbade med, men det spelar inte så stor roll. Jag läste en kurs i grammatik där det också ingick att skriva, och så läste jag en kurs om spanskspråkig text där vi också skulle skriva text.

Jag var så orolig för att jag inte skulle klara av de här två kurserna, men det gick ju som en dans. En orolig dans, men det gick bra. Sen blev det svårare, så klart, men så kan det ju vara 🙂

Jag skulle simma på eftermiddagen den här dagen, och så såg jag fram emot premiären av På Spåret. Jag längtar sjukt mycket efter det nu också, det börjar nästa vecka!

Vill man läsa mitt dagboksinlägg så kan man klicka här. Älskar att jag har stavat fel i rubriken förresten. Ser du vilken låt textraden kommer från?

Det var för övrig i november 2013 jag skaffade instagram. Här är två av mina första bilder där. Älskar den till höger, trots att den är suddig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.