Black Friday

Hela veckan har mailkorgen nästan svämmat över av all information kring alla fantastiska erbjudanden som alla nätbutiker har idag. En del kör förstås black weekend och har fantastiska erbjudanden hela helgen. Någon har till och med bestämt sig för Black Week och öst på med rabatter hela veckan. Någonstans känner jag mig helt överväldigad och lite äcklad av hur mycket vi förväntas att kommentera.

Någon annanstans känns det här som ett bra tillfälle att köpa allt det där som jag länge har suktat efter. En ny dator har stått på min önskelista ett tag, så jag ska se om jag kan hitta någon som passar. Jag ska också köpa några julklappar som jag ändå har planerat att köpa.

Den här helgen har jag sett fram emot länge. Vi ska julpynta, har jag tänkt, och så blev vi bjudna på middag imorgon, så det känns extra trevligt. Jag meddelade min syster, som ska bjuda, att Baloo bara äter rökt renhjärta, haha. Tror att hon skrattade vid sin mobil när hon läste. Baloo är känd för att äta allt och har ”Alltid hungrig” som motto.

Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.