Julpynt och bullbak

Det blev en mysig helg. Igår ägnade jag hela dagen åt att julpynta huset. Jag tog fram adventsstakar och adventsstjärnor, bytte till julgardiner i de fönster där jag har och placerade ut juldukar på mina små bord.

Dessutom har jag placerat ut tomtar och annat julpynt i hela huset. Nu kan jag lugnt luta mig tillbaka och bara njuta hela december.

Igår kväll var vi bjudna på middag hemma hos min syster och hennes kille. Fick jättegod mat och hade jättetrevligt. Baloo fick också god mat och försökte ställa in sig hos kocken.

Idag har jag handlat, bakat bullar och försökt ta det lugnt. Det blev en promenad med Baloo mitt på dagen. Nu ska jag laga mat. Världen utanför är kolsvart och jag känner mig så förvånad över det. Förvånad men ändå glad. Det är så här det ska vara i slutet av november.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.