Helg igen

Blä. Har haft en dålig dag idag. Det dåliga grundar sig i att kopiatorn på jobbet strulade så jag hann inte det jag hade tänkt. Så då var jag dels sur över kopiatorn och dels superstressad över det jag inte hann. Det löste sig till slut, men humöret hängde kvar ett tag.

Efter jobbet blev jag hämtad av Fredrik och Baloo, och vi åkte till mamma och pappa. Baloo och Tarras fick träffas för första gången. Det värmde hjärtat lite. Tarras gömde sig bakom pappas ben och morrade ❤

Nu är vi hemma och ska göra helg. Ikväll är det premiär för På Spåret. Ser fram emot det. Tänker låta helgen sudda bort det sista av mitt dåliga humör.

Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.