Jag är med i Kajsons julkalender

Imorgon är det första december och julmånaden är äntligen här på riktigt! Jag minns när jag var barn och adventskalendern började på tv den här tiden. Så mysigt att räkna ner till julafton med.

Förra året började jag följa flera nya bloggar, och flera av dem deltog i Kajsons julkalender. Nästa år ska jag också vara med, tänkte jag, och det fina är att vem som helst får ta sig friheten att vara med!

Johanna Kajson bloggar på Loppi men är kanske mest känd som Sveriges främsta bröllopskoordinator. (Bröllopskoordinator verkar för övrigt vara ett så roligt jobb som verkligen skulle passa mig). För fjärde året i rad ordnar hon också en bloggjulkalender med namnet Kajsons julkalender!

Det finns 24 bloggämnen, så varje dag kommer samma bloggrubrik användas på en rad bloggar men med lite olika tolkning. Årets tema är Viktiga val i livet så alla rubriker kommer handla om stora och små val.

Julafton 2017!

Mina inlägg kommer publiceras klockan 20:00 varje kväll, från och med imorgon fram till julafton. Jag tänkte också försöka få till ett inlägg med några favoritinlägg från andra bloggar som publiceras på juldagen, för att liksom knyta ihop säcken. Vill du läsa mer om den här julkalendern kan du klicka här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.