1. Mitt första aktiva val

Så, idag drar vi igång med Kajsons julkalender, och jag ska berätta om mitt första aktiva val. Kände att jag körde fast på en gång men efter lite funderande tror jag att jag har en idé om ett val som kan ha varit ett av mina första.

Jag slutade spela fotboll när jag var.. tolv? Det är det första jag kan komma på som jag känner att jag valde själv. Innan jag spelade fotboll tog jag ridlektioner, men inte så mycket för att jag ville utan för att min kompis ville. Jag började spela fotboll för att alla andra runt mig också började spela. Att börja gjorde jag alltså för att andra ville. Men sluta, det gjorde jag själv.

Jag kommer ihåg vad det var som gjorde att jag slutade, och det hade att göra med träningsupplägg, eller matchupplägg. Jag slutade i protest (noll personer brydde sig, haha) och lite för att jag inte alltid tyckte att det var så kul.

Jag måste säga att det här är ett av mina sämsta val. Jag tror att jag hade haft ett lite annorlunda liv om jag hade fortsatt spela fotboll. Innerst inne tyckte jag ändå om det, och jag levde upp när vi spelade fotboll på idrotten i mellanstadiet. Men förmodligen hade jag då bara slutat senare. Det är inte alls säkert att jag hade kunnat fortsätta spela så länge efteråt ändå.

Kommer du ihåg ditt första aktiva val?

Det här är en del av Kajsons julkalender – Vill du också vara med kan du läsa mer här.


2 reaktioner på ”1. Mitt första aktiva val

    1. Haha, ja, men då kanske det inte är så konstigt att jag tror att det här är mitt första aktiva val, om det är då man börjar bestämma saker 🙂 vad roligt att du tittar in, jag tänkte också gå igenom alla som är med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.