2. Ett misslyckat val

Dags för lucka nummer två och rubriken är ”Ett misslyckat val”.

Jag tänker låta lite lagom präktig och tråkig, men jag kan inte komma på ett enda val som jag ångrar i livet. Möjligtvis att jag slutade spela fotboll när jag var väldigt liten, men jag tänker att jag inte skulle våga gå tillbaka och ändra för livet skulle förmodligen vara helt annorlunda idag.

Jag lever lagom privilegierat och är en trygghetsknarkare så jag tänker att jag inte ”kan” göra dåliga val. Mindre lyckade, absolut, men inte så att det i efterhand känns helt misslyckad. Det är av misstagen man lär sig.

Hoppas att du har haft en trevlig söndag och första advent!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.