3. Mitt senaste beslut

Man tar väl tusen beslut varje dag, men jag väljer att tolka rubriken som ens senaste lite större beslut. Mitt senaste beslut av det slaget är ett av de största jag har tagit hittills i livet. Det var att säga upp mig från min fasta tjänst, utan att ha någon säker plan för livet efteråt.

Jag tror på att lita på sin magkänsla. Jag tror också att ju äldre man blir, desto bättre blir ens magkänsla. Man behöver vissa erfarenheter för att kunna ta rätt beslut tänker jag. I det här fallet känner jag starkt i magen att det kommer bli bra, att det här är rätt beslut.

Som det ser ut idag kommer jag att plugga efter jul. Jag har sökt roliga och intressanta kurser som jag tror att jag kommer kunna läsa och samtidigt ha ett lite lugnare tempo ett tag. Det är något jag behöver för att låta själen läka och kroppen varva ner. Jag är expert på att utsätta kroppen för stress, och det ska jag försöka bli bättre på att inte göra.

Jag håller alla dörrar öppna ändå, och det kanske blir något helt annat än studier. Oavsett vad så blir det bra.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.