4. Så valde jag att spendera sommaren 2018

Dags för lucka nummer 4 och idag ska vi prata om hur jag valde att spendera sommaren som var.

Eftersom jag helst av allt spenderar min tid med min man så kommer texten handla om hur VI valde att spendera sommaren. En stor del av sommaren var vi hemma. Sommaren är bästa tiden för att fixa utomhus av naturliga skäl. Ingen snö i vägen och så där. Vi hade ju ett altanprojekt, målade staket och gjorde lite annat pyssel på tomten.

20181020_140752.jpg

Årets semesterresa blev tre nätter i Stockholm. Vi valde att åka tåg, och det är ett beslut som jag blir så stolt över. Det blir lite meckigare än att flyga eftersom vi först måste ta oss till en järnvägsstation som har persontrafik. Vi valde Östersund som är nästan fyra timmar bort med bil. Men sen älskar jag att åka tåg! Det tar någon timme längre än att flyga men det finns så många fördelar, framförallt klimatmässiga. Jag skrev en hel lista om tågets fördelar som du kan läsa här. Dagarna i Stockholm finns också dokumenterade i två inlägg: Få ut mesta möjliga av Stockholmspasset & Torsdag och Fredag i Hufvudstaden.

IMG_20180719_182449_853.jpg20180718_105141.jpg

Något annat jag valde i somras var att gå på min väns möhippa och senare var vi på deras bröllop. Helt underbart!20180811_115314.jpg

Ändå är jag en sån person som är så glad att vi är där vi är just nu. Början av december. Juleljus och julemys och kärlek överallt. December kommer alltid vara bäst, oavsett hur fin sommar vi har.


Detta är en del i Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

2 reaktioner på ”4. Så valde jag att spendera sommaren 2018

  1. Att välja hemma på sommaren i Sverige känns för mig naturligt och ett bra val. Det finns så mycket fint att se och uppleva sommartid. Har lite svårt att förstå dem som alltid ska iväg utomlands och ligga på en strand. Då missar man den svenska sommaren som är unik på många sätt.
    Jag var också hemma, eller i stugan egentligen. Men jag jobbade hela sommaren och i mitt yrke är sommaren inte rolig.
    Men nu går det mot jul, en tid jag älskar. Även om det blir arbete då också för min del.

    Ha en fortsatt bra dag och kväll denna decemberdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.