Andra advent

Jag vaknade av plogen i morse. När vi klev upp en mycket kort stund efteråt svimmade jag nästan när jag såg plogkanten. Ute mätte jag att den lätt nådde mig till höften där den var som högst. Jag gick en morgonrunda med Baloo medan F började skotta. När jag kom tillbaka hjälpte jag till med skottningen och gick sen in och gjorde frukost.

Det blev frukost framför Vinterstudion. Tyvärr blev inte dagens resultat så bra, men det var intressant ändå. Fredrik åkte tidigare idag då han skulle på en grej ikväll. Kul för honom så klart, men lite tråkigt att han var tvungen att åka. Jag har tagit tag i en del måsten sen han åkte. Vikt tvätt, bland annat.

Igår kom vi ett steg närmre ett stugbygge. Jag tror att jag ska berätta mer om det i januari, men det känns kul! Annars gjorde vi inte så mycket spännande. Veckohandlade och så lagade jag världens godaste rödvinssås till middag.

Nu är det dags för middag igen. Idag blir det någon typ av pasta tror jag. Sen ska jag se om jag behöver snygga till snöskottningen lite innan jag tar en dusch och myser i soffan resten av kvällen.

En reaktion på ”Andra advent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.