10. Ett vägskäl jag drömmer om

Idag öppnar vi lucka 10 och tanken är att jag ska skriva om ett vägskäl jag drömmer om.

En dröm vore att kunna försörja sig på att skriva och göra andra kreativa saker. Det är nog ett vägskäl som jag drömmer om. Det är ju ganska tufft och svårt att komma dit dock, så det känns som något som ligger en bra bit fram i mitt liv. 

Boktips

För att komma dit bör jag nog skriva något, tänker jag. Kanske snarare skriva klart något. Har en påbörjad fackbok som jag planerar att färdigställa under januari och sen hoppas på att få utgiven. Jag har också en halv roman i mina gömmor som jag borde försöka få klar så att den också går att skicka in till olika förlag.

Jag tänker att det är sådant jag ska ägna mig åt 2019.


Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.