11. En gång när jag gjorde slut

Det här är inget roligt ämne. Jag hade en gång en vänskapsrelation som rann ut i sanden. Vi träffades mer och mer sällan, och till slut kände jag att det blev en relation som bara tog energi. Jag kände inte att vi träffades för att min vän ville träffa mig, utan vi träffades för att jag var en väg till annat.

Vi träffades som sagt allt mer sällan, men till slut kände jag att jag var tvungen att markera att det var slut. Det var bestämt att vi skulle träffas och jag kände bara ångest inför det. Det var då jag bestämde mig, då jag tog mod till mig. Jag vågade inte säga det högt, så jag skrev ett långt meddelande med förklaring på MSN. Vi har inte hörts mer än korta hälsningar på Facebook efter det.

Eftersom jag skriver MSN antar jag att ni förstår att det här var ett tag sen. Över tio år sedan, jag var bara tonåring. När jag nu har perspektiv till det här kan jag förstå varför saker blev som det blev. Både jag och min vän gick igenom saker som var svåra, men jag såg inte hennes svårigheter och jag vet inte om hon såg mina. Jag tror än idag att beslutet var rätt, om än sorgligt.


Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.