12. Ett beslut som jag är extremt stolt över

Alla gånger jag har stått upp för mig själv har jag också känt mig extremt stolt efteråt. Jag tycker att det känns svårt att ge ett konkret exempel i en blogg då jag inte vill att det ska missförstås eller att någon ska bli ledsen. En situation som kräver att man står upp för sig själv är ju kanske inte optimal, så att säga, så det kan lätt bli konstigt att skriva om offentligt.

Jag tror i alla fall att den här stoltheten grundar sig i att jag i många år inte alls stod upp för mig själv. Jag har fått lära mig det och när det äntligen fastnade blir jag så stolt över att jag låter mig själv må bättre.

Det här är en del i Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.