17. När jag valde bort en relation

Det här tycker jag var en svår rubrik. Jag vet inte om jag riktigt någonsin har valt bort en relation?

Det har hänt att jag har valt att pausa en relation av olika anledningar. Främst vänskapsrelationer. Det har alltid berott på att något skaver i den relationen, och då har jag tagit lite avstånd en stund för att se om skavet försvinner, kanske läker bort. Ofta har det gjort det.

Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.