20 december 2011

Vet ni vad jag gjorde idag för sju år sedan? Jag tog jullov! Vi hade haft de sista seminarierna, jag hade opponerat på en uppsats och den här terminens kulmen var i november med två tentor och två uppsatser inom loppet av veckor, så december var ganska lugn.

Vi bodde ju i Östersund då, men den här morgonen packade vi bilen med oss själva, Baloo och julklappar och åkte hem till mamma och pappa. Knappt fyra timmars bilresa. Det var det här året som Baloo fick hosta två dagar innan julafton, och hostade så ingen i huset sov på hela natten. Stackars liten. Pappa och jag var till veterinären den 23 december, och Baloo skrek rakt ut när veterinären skulle lyssna på lungorna med stetoskopet. Han har alltid varit lite hispig hos veterinären, för jag har ju svårt att tänka mig att det gjorde ont.

Det gick ju i alla fall bra. Året efter misstänker jag starkt att han hade förkylning med nästäppa under ett par dagar, men det fick jag aldrig bekräftat av veterinär eftersom det gick över av sig själv. Sen dess har han varit rätt så frisk, tack och lov.

Ja, det var ett sidospår. Jag tog alltså jullov. Nästan som i år. Imorgon är sista dagen före jul, och sen är vi lediga till efter trettondagen. Fredrik ska också vara långledig här över jul, så det känns mysigt.

Våra planer är att ha trevligt med nära och kära, att fira in det nya året med vänner och att Baloo inte ska få hosta!

20181028_133024.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.