21. Ett val jag haft ångest inför

Det här känns som en jobbig rubrik. Jag vet inte om jag kan peka ut ett specifikt val där jag har haft ångest. Det beror kanske på hur man definierar ångest också. Riktig ångest med hjärtklappning och allt har jag nog aldrig känt. Inte inför ett beslut.

Oro känner jag ofta, och i sena tonåren kände jag oro inför alla val jag tog. Det är skönt att känna att jag inte har så längre. Jag gör bättre val och ibland reflekterar jag inte ens över att det är val som tidigare i mitt liv skulle ha orsakat mycket oro.

Exempel på val som har orsakat oro är att välja inriktning på min utbildning, att köpa hus och att säga upp min anställning. Ändå är det val som har varit bra. Jag tänker att jag har lärt mig något av dem, så att det blir mindre oro nästa gång jag ska ta ett liknande beslut.

Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.