Ett litet hej!

Hej världen! Jag har varit sjuk och hemma från jobbet en vecka. Har inte orkat med bloggen, men julkalendern har rullat på eftersom den var klar i förväg.

Men nu är jag på benen igen! Idag har jag jobbat. Sista dagen före jullovet så vi har haft julavslutning bland annat. Jag har nästan gråtit över alla fina elever. Den bästa delen av det här jobbet ❤

Men nu är det alltså jullov! Vi har varit och julhandlat nu och på riktigt fyllt kylen. Det är ju inte så svårt eftersom vi har världens minsta kyl. Jag tycker att det är svårt med julmat när man inte ska vara hemma på julafton eller juldagen, men jag tror att vi har hittat en lagom lösning.

Nu ska jag ge mig på ett yogapass. Har lovat mig själv att köra yoga varje dag nu ett tag för att se om jag får en bättre rygg. Jag var hos en kiropraktor nu när jag var sjuk och fick som en ny rygg, så jag tänkte hjälpa den att fortsätta må bra.

Imorgon ska jag visa upp årets pepparkakshus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.