22. Vänner jag valt att ha kvar i mitt liv

Usch, det här är ett litet jobbigt inlägg att skriva. Jag har aldrig haft särskilt många vänner. Är inte riktigt typen som drar till mig en massa folk (vilket kanske är anledningen till att jag älskade boken Inuti huvudet är jag kul, hehe). De senaste åren har det varit en sorg för mig att inse att jag inte riktigt vet vem jag ska höra av mig till när jag vill hitta på något, eftersom ingen är direkt självklar.

Men det betyder inte att jag är ovän med någon. Jag har kvar vänner från gymnasiet som det är jätteroligt att träffa, när vi träffas en gång vart annat år 🙂 Jag är inte utan umgänge heller. Vi umgås mest med Fredriks vänner, och det är kul men de är ju inte mina kompisar. När jag vill hitta på något själv hör jag oftast av mig till Carro.

Carro och jag är lika gamla och har känt varandra sedan 5-årsåldern, kanske? Vi har alltid himla roligt tillsammans, men det blir ganska sällan av olika anledningar. Kanske den största är att vi inte har bott på samma ställe sedan vi slutade 9:an 🙂 Det är i alla fall en vän jag har valt att ha kvar i mitt liv, väldigt aktivt. Jag borde kanske skaffa fler.

Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.