23. Aktiva beslut jag tar varje dag

Dags för den näst sista luckan i Kajsons julkalender och jag känner mig helt blank i huvudet? Aktiva beslut? Såna jag tar varje dag?

Jag försöker tänka på att få till så mycket livskvalité som möjligt. Det kan till exempel betyda att jag prioriterar en fika med en kompis framför att städa huset. Så gör nog många kan jag tänka mig. Men det är nog mina aktiva beslut. Att se till att vardagarna flyter på så att jag får så mycket fritid som möjligt, till exempel. Att välja att gå ut med Baloo innan jag lagar middag för att sedan kunna kura ihop mig i soffan utan att behöva gå ut i kylan igen är såna beslut. Beslut som ska få mig att må bra utan att försaka det som är viktigt.

Något sådant tänker jag är mina aktiva beslut?


Det här är en del av Kajsons julkalender. Vill du också vara med kan du läsa mer här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.