Dan före dan i år

Hej!

Hur är läget inför julen? Här är allt under kontroll. Julklapparna är inslagna, igår städade vi huset och idag lagar jag den mat vi ska ha med oss på jul. Det landade i inkokt lax, köttbullar och en grönkålssallad, samt någon korv och varmrökt lax som vi ska ha med oss. Sen har vi även köpt en skinka som jag ska griljera idag, en julig ost och en bit leverpastej. Just det, jag ska göra vegetarisk sill! Tror att vi överlever julen 🙂

Vädret är fantastiskt idag och jag har bara beundrat det från insidan. Det är ganska kallt idag så jag valde att spendera en stund på styrketräning istället för att testa konditionsträning utomhus, som jag först hade tänkt. Så det blev styrka och yoga före lunch.

Det känns lite svamligt det här, haha. Nu ska jag griljera skinka, se skidskytte och rulla köttbullar. Sen kan julen komma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.