Julen 2018

Igår var det alltså julafton! I år firade vi med Fredriks familj, hemma hos hans syster. Vi pratade om något vi alla upplevde, att julafton gick så långsamt när man var barn, och nu bara springer den förbi. För det upplever jag nog att den gjorde igår också.

Jag hade på mig min ena klänning från Miss Clarity. Modellen heter Astrid, men jag valde att köpa den för tygets skull. De små fåglarna och placeringen av dem tycker jag är så fin.

Vi började med grötlunch när vi kom fram. Så gott, jag älskar risgrynsgröt.

Efter en stund gick vi ut. Baloo behövde rastas så vi gick en sväng och sen stannade vi i en lekpark.

Vi drack glögg och fikade, sen såg vi Kalle Anka och efter det var det middag! Alltså kolla in maten! Bättre än typ alla betaljulbord jag har varit på.

Efter lååång väntan för de små kom äntligen tomten. Så här såg förresten granen ut. Vi ger julklappar, och eftersom jag inte konsumerar särskilt mycket i vanliga fall så skäms jag inte över det. Är man många så drar det ganska fort ihop.

Sen blev det efterrätt, julklappsspel och hemfärd. Klockan var nästan halv elva när vi svängde in på parkeringen hemma. En mycket trevlig julafton, och idag gör vi om delar av det med min familj!

En reaktion på ”Julen 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.