Mina julklappar 2018

En anledning till att julgranen inte räckte till att täcka alla paket på julafton var att vi alla ger varandra julklappar. Det blir ganska många då vi är ganska många i våra båda släkter. Här är alla grejer jag har fått:

Av Fredrik fick jag den här högtalaren. Har länge längtat efter att kunna lyssna på poddar eller musik utan att bara köra på mobilens maxläge. Har dock inte varit intresserad av att läsa in mig på vilken man ska ha, så jag önskade mig en i julklapp. Lyssnar på Tvillingpodden just nu och känner mig så nöjd.

En ordentlig stavmixer har jag önskat mig länge. Har en sen länge som inte fungerar så bra eftersom kniven är för liten. Använder alltid matberedaren men det är så meckigt att installera den, så det här känns bra! Fick av mamma och pappa. Önskade mig kokboken Plåtmat och fick den av min svärmor.

En ögonskugga och ett läppstift från favoritsminkmärket. Också sånt jag har önskat mig länge och nu fick av min syster. Vet inte om det märks men jag är dålig på att lägga pengar på mig själv, så jag blir så himla glad över sånt här!

En locktång av Fredriks syster med familj, bivax av mamma och pappa, en tvål från barnen och favoritsockarna från Kari Traa av svärfar.

En lykta av Fredriks bästa kompis, som numera är min kompis också.

Fick lite annat smått och gott också, men det här var det som blir fint på bild. Är väldigt nöjd med mina julklappar!

En reaktion på ”Mina julklappar 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.