Mina mål 2019

Med bara ett par dagar kvar av 2018 är det dags att fundera över vilka mål som finns för nästa år. Häromdagen tittade vi ju på hur det hade gått med mina mål för det här året och det var ju helt klart ganska långt ifrån hög uppfyllelse om man säger så. Men det gör ju inget. Det är bättre att sikta högt och missa lite tänker jag. Här kommer den nya listan med mål för 2019!

Mina egna mål 2019

30 BEFORE 30
Jag fyller 29 om några veckor. Det betyder att det bara är ett (1!) år kvar tills jag fyller 30. En del av er vet redan att jag har en lista med 30 saker jag vill göra innan jag fyller 30. Målet med 2019 blir helt enkelt att bocka av så många som möjligt från den listan. Jag kommer inte kunna klara av alla, en del vet jag redan nu att de inte går, men så många som möjligt. Idag har jag 19 punkter kvar. Förhoppningsvis är de några färre idag om ett år.

TRÄNA REGELBUNDET MED GLÄDJE
Jag vill hitta mer strukturerad träning. Sätta små mål och nå dem. Jag vill också att träning bara ska vara roligt och tänker därför att jag ska göra en plan som det är helt okej att avvika från. Den bästa träningen är den som blir av. Målet är att få en starkare kropp, framförallt rygg, så jag orkar med ännu mer i vardagen.

BLI MER SOCIAL
Fortsätta umgås och bjuda in till umgänge är ett annat stort mål jag har för nästa år.

Att bjuda på middag, till exempel 🙂

Mål för huset 2019

RENOVERA BADRUMMET
Egentligen det enda som står på min lista för huset 2019. Vi är i behov av ett nytt badrum och eftersom det är en stor utgift är prio ett att spara ihop pengarna till det. Allt annat blir en bonus.

En skiss på vårt tänka badrum

ÖVRIGT
Andra saker som vi kan pyssla med är att fixa odlingsplatser på utsidan, få till skugga på altanen när det är riktigt soligt och göra en plan för hur hallen ska fixas till.

Övriga mål 2019

TA FÖRSTA STEGEN I ETT STUGBYGGE
Vi har ju länge drömt om en egen stuga i fjällen. I år ska vi ta de första stegen mot att förverkliga en sådan dröm. Faktum är att det allra första steget redan är taget, jag ska skriva mer om det sedan.

En liten drömstuga, i drömmigt läge.

FIRA FEM ÅR SOM GIFTA
I år har vi varit ett par i tio år och gifta i fem år! Jag har någon fantasi om att slå på stort och fira med en fest, men vi får se hur vi känner när det närmar sig. På något vis måste vi ju fira känner jag.

Det räcker så känner jag. Jag har ju inte hur mycket pengar som helst 😉

2 reaktioner på ”Mina mål 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.