Nyårshelgen 18/19

Har haft så fina dagar i slutet av 2018 och början av 2019. Vi har varit i Hemavan och det är både lyx och privilegium att kunna vara här under nyårshelgen utan att bli ruinerad.

Vi är fem personer som har hängt här sedan i lördags. Fredrik har åkt skidor med sina kompisar och jag har hängt med min höggravida kompis som av förklarliga skäl inte kan åka skidor. Eller ja, vi är väl vänner allihop men jag tänker att ni förstår ändå.

Igår åt vi lunch allihop på restaurangen Björk. Den ligger mitt i slalombacken. För de som åkte skidor var det lätt att ta sig dit. Vi fick köpa en biljett med Gondolen, åka upp med den och sen ta oss nerför backen. Branta backar. Det gick bra.

Jag åt en hamburgare gjord på renkött. Så jäkla gott. Sen drack vi varm choklad till efterrätt. Efter den här trevliga stunden fick vi då ta en promenad upp till Gondolen för att åka ner med den. Det var inte superkul att gå men det blev ju lite av ett träningspass 😉

Vi har spelat mycket spel och haft trevligt.

Och en dag var solen fantastiskt fin.

Så skålade vi in 2019 och jag ser bara fram emot det här året!

Idag ska vi åka hem. Baloo har varit hos mamma och pappa, och jag saknar honom. Sen tänker jag vara superledig de här sista dagarna på lovet. Gott Nytt År, hörrni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.