Mest läst i bloggen 2018

Det här blir den sista årssammanfattningen på ett tag. Jag antar att det blir lite enformigt att se olika varianter på detta. Bara i min blogg hr jag ju visat mest gillade instagrambilder, följt upp mina mål för förra året och publicerat nyårslistan. Å andra sidan tycker jag att det är nu, runt nyår, som man ska läsa om sånt här och inte redan runt lucia så som en del andra gör. En sak i taget så att säga.

I alla fall, det är dags att se över vilka av mina blogginlägg som blev mest lästa förra året. 2018 var ett bra år för min blogg. Jag nästan fördubblade antalet besök jämfört med 2017 och det känns jätteroligt! Min blogg är i första hand en hobby, men det är ändå kul om någon annan än jag själv läser.

Mina mest lästa inlägg 2018 är:

  1. Sy en jeanskjol av ett par jeans
  2. Nytt på uppfarten
  3. Vår färdiga altan
  4. Tjälknöl med rödvinssås och potatisgratäng
  5. Snabb rulltårta med nötkräm
Jeanskjolen som blev mest läst 2018.

En helt ny topplista jämfört med 2017. Inlägget om tjälknöl var mitt mest lästa då, men de andra inläggen är ju skrivna i år så de fanns av naturliga skäl inte med när jag skrev förra årets topplista. Kul, tycker jag!

3 reaktioner på ”Mest läst i bloggen 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.