Januari 2018

Nej men nu har hon skrivit fel, tänker du. Det är ju 2019 nu, men det tar tid att vänja sig. Faktum är att jag inte alls skrivit fel. Jag tänkte nämligen blicka tillbaka på januari 2018. Vad hände den här månaden för ett år sedan?

30 dagar utan socker

Förra året utmanade jag mig själv med att undvika synligt socker i 30 dagar. Det innebar att jag inte åt det uppenbara, såsom godis, kakor, läsk, sylt och saft. Jag undvek också annat snacks som chips, ostkrokar och så vidare. Däremot åt jag exempelvis frukt och mat som sockras av livsmedelsindustrin (exempelvis leverpastej innehåller socker). Det var 30 bra dagar, även om jag absolut inte kände mig piggare än i vanliga fall.

Mindre socker, mer kläder

Bockade av #17

I januari 2018 bockade jag av punkt nummer 17 på min 30 before 30-lista. Att göra fotoböcker för alla år från 2011 och framåt. I januari förra året kom jag alltså ikapp med den saken. Är väl dags att göra en fotobok för 2018 här i dagarna, tänker jag.

#17 – göra fotoböcker – check

Piffade matgruppen

Vi hjälptes åt att måla och dekorvaxa vår matgrupp, som var i gulnad furu innan. Förutom att piffa med färg köpte vi tyg och jag sydde nya överdrag till stolsdynorna. I oktober möblerade vi ju om i köket, så nu har det blivit ännu bättre och mysigare.

Uppdaterad matgrupp
Sy överdrag till en stolsdyna

Firade min födelsedag

Som alltid i januari fyllde jag år. Förra året ville jag inte fira överhuvudtaget, så jag bjöd min allra närmaste familj på middag och sen åkte jag och Fredrik till Luleå den helgen jag fyllde år. Det passade bra då. I år känner jag mig mer sugen på att ha folk hemma när jag fyller.

En helg i Luleå
Stadshotellet i Luleå
Min födelsedag 2018

Vad gjorde du för ett år sedan?

6 reaktioner på ”Januari 2018

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.