Lata fixardagar

Sen vi kom hem från vårt nyårsfirande har jag varvat att fixa hemma (till exempel tvätta första gången sen före jul), hålla på med några jullovsprojekt, träna och lata mig. Det har gjort att jag känner mig väldigt utvilad, i alla fall.

Jag har som sagt tvättat och fixat lite här hemma. Jag har också gjort en fotobok över 2018, vilket tog ungefär tretusen år eftersom datorn laddade så sakta. Tycker nog att det var lite av en bedrift att fixa. Jag har också målat flera varv på vitrinskåpet, så kanske hinner jag klart med det innan helgen är slut. Jag hoppas kunna börja dekorvaxa imorgon!

Ja, nej. Jag försöker träna. Jag läser lite, spelar spel och försöker vila. På måndag är ledigheten slut för i år, men det ska ju bli lite annorlunda här i vår, så jag hoppas kunna landa i ett lugnare tempo.

Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.