I mål med The Sims 3

I två tidigare inlägg har jag berättat om hur jag spelat the Sims 3 och gett mig på en utmaning som kallas för PGC – Perfect Genetics Challenge. Det går ut på att föra vidare vissa arvsanlag i tio generationer. De tidigare inläggen är Hur jag spelar the Sims 3 och Mer från the Sims.

När vi lämnade sist hade Generation 6 fötts – bebisen Lilly.

Lilly fick ett gäng barn också. Den sistfödde fick namnet Robert och föddes definitivt med rätt anlag.

Robert gifte sig med en Britta och de fick sex barn, och det tredje fick heta Tilly. Hon hade helt rätt färger.

Tilly i sin tur födde tre barn, varav ett tvillingpar med namnen Wilhelm och William. Båda dessa föddes med rätt hår- och ögonfärg så jag valde att spela vidare med den förstfödda, Wilhelm. Han fick kämpa på rätt ordentligt. Han fick elva barn med sin fru, och sen fick han gå utanför äktenskapet (eftersom frun blivit för gammal för att få barn) och avla fyra barn innan någon dök upp med rätt anlag. Och där gick vi i mål!

Kort kan jag säga att det här är något som jag aldrig kommer göra om. Det är kul att ha testat men det har tagit alldeles för lång tid, plus att det enda man kan fokusera på i spelet är att ta hand om bebisar, det blir inte så mycket variation.

Slut på speluppdatering. Möjligtvis är det här den sista uppdateringen gällande sims-spel någonsin.

En reaktion på ”I mål med The Sims 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.