Trettondagshelgen

Då var det slut på helgen. Imorgon börjar vardagen på riktigt. Fredrik har precis åkt iväg för en ny veckas jobb och jag håller på att förbereda mig för veckan som kommer. Tänker att vi ändå har haft ett bra avslut på ledigheten. Vi har inte gjort så mycket, men jag känner mig faktiskt utvilad därför.

Vi har spelat spel, tittat på Tour de Ski, fikat och jag har försökt få in träning med jämna mellanrum. Allt som allt en skön ledighet. De här sista dagarna har vi också börjat plocka lite i ledighetsröran här i huset. Jag vek två veckors tvätt igår, till exempel, och vi har gjort annan allmän städning av huset också. Spännande läsning? Nja, men det kanske inte är mer spännande just nu.

Allt som allt har det varit en fin julledighet. Vi hade en mysig julafton, en mysig juldag, vi har haft mellandagsmiddag hos mamma och pappa samt ett kanonbra nyårsfirande i Hemavan. Och så en bra avslutning nu då.

Har du haft det bra under julens storhelger? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.