Min vecka 2 2019

Jag har ju tjatat på rätt mycket om att jag har sagt upp mig och ska göra annat i vår. Som en del i detta tänkte jag börja med såna här veckoplaneringar, till 99 procent för att hjälpa mig att strukturera veckan, men också för att jag tycker att det är kul att läsa andras liknande inlägg. Så här ser min vecka ut!

Måndag

Idag jobbar jag hela dagen. Ska bli spännande att ställa om tankarna till halvtid. För det är det som gäller i vår, jag ska jobba halvtid och plugga halvtid.

Efter jobbet ska jag ta bort alla julgrejer. De flesta i alla fall. Känns inte lika hemskt i år som förra året, det ser jag som positivt 🙂 Ska också försöka fixa två födelsedagspresenter och beställa en dator.

Tisdag

Jobbar hela dagen. Ska ta bort julen om det inte är klart efter jobbet. Tänker att byta gardiner är något som kommer vara kvar. Ska försöka hinna skriva lite.

Onsdag

Jag börjar på mitt nya schema så jag är ledig på morgonen! Känner mig svimfärdig av tanken. Jag ska kolla upp vad som gäller i de kurser jag ska läsa den morgonen. På kvällen ska jag baka.

Torsdag

Jobbar fyra timmar mitt på dagen. Ska försöka utnyttja dagsljuset till att fotografera och så ska huset städas. Fredrik kommer hem! Lycka!

Fredag

Jobbar ett par timmar, men förutom det ska jag ge mig själv tid till träning, eventuellt sätta mig in i studierna och fixa i ordning huset.

Lördag

Ska ha kalas tänkte jag 🙂

Söndag

Inga stora planer just nu. Eventuellt ett annat kalas, eller så blir det en lugn dag hemmavid. Vi gillar ju såna.

Veckans mål:

Fixa en dator, två födelsedagspresenter och kurslitteratur.

Gammal bild, men jag ser likadan ut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.