Bilderna du borde gillat

Jag gjorde ju en sammanställning av mina nio mest gillade bilder på instagram här runt årsskiftet och blev uppriktigt förvånad över att många av mina finaste bilder inte var med på topp 9. I och för sig tänker jag att det ibland är en händelse i sig som får likes, och inte bilden, men ändå. Därför tänkte jag idag visa upp sex bilder som inte kom med på topp nio, men som borde ha gjort det!

Den här bilden på mig själv, till exempel! Kolla vad glad jag är! Det var OS och jag var uppe i gryningen för att se något därifrån. Då hade jag tid över till att sminka mig och fixa håret! Sen hade sminket runnit lite till eftermiddagen när jag tog bilden, men ändå!

Eller den här, som jag gissar är lite för oskarp för att falla folk i smaken? Men jag tyckte det var en så fin detaljbild på byrån som står i innerhallen.

Hur kan inte dessa blå toner vara med på topplistan? Tuff och Baloo på sjön nedanför stugan, med Norge i bakgrunden, och svenska fjäll innan det. Själv får jag typ hjärtögon av bilden.

Den här bilden kan inte ha varit långt ifrån toppen i alla fall, för den fick både likes och kommentarer. ”I vår familj jobbar en del hårdare än andra” hade jag som bildtext och tyckte att det var hysteriskt roligt. Älskade hund som ska vara med men inte kan hjälpa till så mycket ❤

Saxnäs en vacker sommardag. Bland det finaste jag har sett och då är vi till och med i fel dalgång!

Och slutligen en blombukett. Med vackra höstfärger. Jag fick den av Fredrik i höstas när jag var förkyld, med motiveringen ”för att jag älskar dig och för att du är sjuk”. Så fint, men kanske bara för mig? 🙂

Det var några av mina favoriter på instagram. Ska försöka bli lite mer aktiv där nu igen, har typ haft uppehåll sen före nyårsafton på grund av för lite inspiration.

4 reaktioner på ”Bilderna du borde gillat

  1. Mycket fina bilder, som inte fått flest likes.
    Intressant detta med vad som uppmärksammas och inte. Jag tror att en del missas för det kommer så mycket annat samtidigt. En annan sak är att likes ger fler likes. Ungefär som att det är fler människor som vill in på den fullsatta restaurangen än den tomma bredvid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.