Första dagen

Redan onsdag. Idag är första dagen på mitt nya schema. Jag börjar jobba senare idag, så jag har vaknat en halvtimme senare än jag behöver och gått morgonrundan med Baloo. Har tagit mig tid att göra och äta frukost också. Mixade ihop en enkel smoothie som blev så tjock att jag fick äta den med sked. Funkade bra 🙂

Julen är numera utstädad. Jag fick hålla på både måndag och tisdag kväll för att få ihop allt, men nu tror jag att det är klart. Jag har lämnat en liten stjärna i ett fönster i garaget, för att jag inte når den, så den får Fredrik ta ner när han kommer hem.

Så ser det ut idag. Jag har också ägnat en stund nu åt att kolla vad jag behöver göra för att kunna plugga i vår. Ska hitta lösenordet till ett gammalt student-ID och så ska jag väl registrera mig och fixa lite litteratur. Känns lugnt, det är ju ändå en och en halv vecka kvar.

Men nu ska jag göra mig i ordning för att gå och jobba. Ikväll ska jag handla och kanske baka om jag hinner. Ha en bra dag!

En reaktion på ”Första dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.