10 januari 2014

Torsdag och snart dags för helg! Har första arbetsveckan gått bra för dig? Eller har du ens hunnit börja jobba? Kanske var du aldrig ledig?

Oavsett vilket tänkte jag ta tillfället i akt och göra en liten tillbakablick till den här dagen för fem år sedan. 2014. Just den här dagen publicerade jag ett inlägg här på bloggen som jag kallade för ”Nya påslakan” och det handlade just om nya påslakan.

Jag skrev om det här fenomenet att fylla år i januari. Att det är så nära jul att jag aldrig riktigt vet vad jag önskar mig. För fem år sedan hade jag helt enkelt valt ut nya lakan till sängen som F betalade som present till mig.

Är lite i samma läge i år. Har redan fått ett nytt headset till mobilen, som F betalade och sa ”du får det i present” och har väl inga jättestora önskningar inför min födelsedag. Som vanligt, då. Jag tycker inte att det är en sån stor grej att fylla år längre. Förra året valde jag till och med att åka bort, haha. I år har jag faktiskt bjudit in till kalas i alla fall.

Något annat vi gjorde i januari 2014 var att berätta för våra familjer om vårt stundande bröllop. Blir pirrig av tanken ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.