Full fart fredag

Puh! Jag pustar några minuter i soffan och inväntar middagen. Den bör vara klar snart. Har handlat och städat här efter jobbet och är inte klar än. Ska sno ihop själva tårtan ikväll, innan På Spåret, och tror att det blir lite tight om tid.

Älskar mitt nya schema och mitt nya liv. Kommer bli en bättre person i vår. Mindre trött och stressad. Hoppas det i alla fall.

Jag är nöjd med att ha fixat alla födelsedagspresenter. I helgen hoppas jag kunna bestämma mig för och beställa en dator så att det är gjort. I helgen har jag också tänkt kalasa ordentligt. Ha en trevlig helg!

Starten på mitt nya liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.