Födelsedagshelgen

Hej i söndagen! Har du haft en bra helg? Det har jag. Igår fyllde jag som bekant år, och vi hade bjudit hem min familj och Fredriks familj för att fika. De första kom vid ettiden och de allra sista åkte klockan åtta på kvällen. En lyckad dag!

Idag fick vi smörgåstårta och fika hos min syster och hennes kille. De fyller år båda två inom ett par dagar, så det blev ett sammanslaget kalas. Också väldigt trevligt. Har inte tagit ett enda kort i helgen, men det tyder väl på att det var trevligt.

Förutom att besöka dem har jag mest varit trött idag. De senaste dagarnas höga tempo har nog tagit ut sin rätt, tänker jag. Jag har tittat på Vinterstudion och sovit på soffan. Är fortfarande trött men ska försöka vara vaken tills det är dags att sova. Känns som en dålig idé annars.

Det får vara värt tröttheten. Jag älskar att känna att jag har ”gjort något”, helst i termerna av att umgås med någon, så sömnigheten får vara värt det. Tur att jag har en lugnare vecka framför mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.