Vecka 3 2019

Hej måndag! Jag försöker fortfarande anpassa mig till mitt nya schema. Den här veckan har jag en lugnare vecka än förra veckan, och det känns lite skönt faktiskt. Nästa vecka börjar jag plugga, det känns både spännande och skrämmande och roligt! I veckan ska jag registrera mig på kursen och reservera böcker från biblioteket.

Något som händer den här veckan är att jag börjar med 30 dagar utan socker! Gjorde ju detta för ett år sedan också, och det var så bra efter julhelgerna och födelsedagarna. Jag är fortfarande mindre sugen på godis, även om jag äter annat socker. Annars ser veckan ut så här:

Måndag
Idag börjar jag dagen med att strukturera veckan. Sen promenerar jag på jobbet och jobbar två timmar. Kommer hem lagom till lunch. Ska nog fixa med mina studier på eftermiddagen. Registrera mig och sätta mig in i kursen om det är möjligt. Komma ihåg att ställa ut soptunnan eftersom det är tömning imorgon.

Tisdag
Ska upp tidigt och till tandläkaren! Är lite nervös för det. Sen ska jag jobba två timmar och sen hem en stund före lunch. Ska utnyttja dagsljuset till att ta några kort som jag vill ta. Ska träna före middagen också.

Onsdag
Startar med en lugn morgon på hemmaplan. Sen lämnar jag Baloo hos mamma och pappa, och jobbar nästan hela dagen. Blir en lugn kväll hemma.

Torsdag
Ska jobba några timmar. Ska också göra i ordning för helgen. Städa lite och eventuellt handla om det behövs. Samt passa på att ta det lugnt.

Fredag
Ska träna på morgonen. Sen jobba tre timmar och fira in helgen. Vi har inte direkt bestämt vad vi ska göra. Eventuellt åka till fjälls, men det beror lite på vädret.

Lördag och söndag
Beror på vad vi ska göra i helgen. Skönt med en oplanerad helg just nu.

Veckans mål: Registrera mig på kursen, fixa litteratur och sätta mig in i schemat för kursen så att våren kan planeras.

Hur ser din vecka ut?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.