Fem favorittapeter – del 2

Jag fortsätter välja ut tapeter som jag tycker väldigt mycket om, och sucka över att vi har för få rum här hemma. Den här gången har jag bläddrat hos Engblad & Co.

I kollektionen Lounge Luxury finns tapeten Whistler, i några olika färger. Den här tycker jag är fin och skulle passa bra i ett sovrum eller en hall. Vilsam utan att vara tråkig, perfekt kombination.

Den här älskar jag också. Från samma kollektion, med namnet Miramar. Tänker mig ett bibliotek eller en salong med den här tapeten. Så fint!

En tredje tapet som jag gärna skulle ha hemma. Leaves heter tapeten, och den kommer från en kollektion som heter Front. Den innehåller ännu fler liknande tapeter fast med andra former. Tänker mig kanske i köket?

Den här skulle jag kunna tänka mig i en stuga, eller någonstans där jag vill skapa en gammaldags känsla. Tapeten heter Canvas och finns i kollektionen Atmosphere.

Slutligen tipsar jag om denna. Älskar tapeter som är lite dramatiska, och den här skulle jag lätt kunna tänka mig som fondvägg någonstans. Kanske i den där stugan vi ska bygga. Misty Mountains heter tapeten, och den kommer från kollektionen Nature.


Vill du ha fler tapettips? Kolla här:
Fem favorittapeter – del 1
Några favorittapeter

En reaktion på ”Fem favorittapeter – del 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.