Bra fredag

Tänker att det här ändå är en bra fredag. Sovmorgon, om man nu kan räkna halv åtta till sovmorgon, styrketräning på övervåningen och lång frukost i soffan. Jag såg faktiskt statsministeromröstningen live. Förmodligen första och sista gången, men det var lite intressant. Sen planerade jag lite mat och skrev en lista för att kunna handla.

Bröt av dagen med tre timmars jobb. Sen hämtade F upp mig och vi åkte för att handla. Så nu har vi mat en vecka till. Vi har gjort varma mackor som vi ska fika nu, det är skidskytte på TV och jag ska installera min nya dator innan middagen.

Ha en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.