Smink utan konstigheter

Jag slutade använda konventionellt smink någon gång på högstadiet. Hade alltså precis börjat med smink när jag slutade. Lite trist att inte kunna köpa billigt smink ibland, men jag tror att huden och hela kroppen mår bättre av att tänka till kring vad man placerar på den.

När det gäller smink använde jag helst Maria Åkerbergs produkter. I dem används inga syntetiska produkter, det mesta har hållbarhetsmärkning och de testar inte sina produkter på djur.

Här ser vi några av mina ögonskuggor, läppstift, ett rouge och min mascara. Är toknöjd med allt, utom mascaran som jag bara är vanligt nöjd med. Tycker att jag blir svart under ögonen väldigt fort. Jag köper mina produkter hos Skogsro Spa, men det finns fler återförsäljare.

2 reaktioner på ”Smink utan konstigheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.