Min vecka 4

Hej nya veckan! Idag är en spännande dag, för idag ska jag börja studera! Jag ska studera Journalistik, en kurs som går på halvfart hela den här terminen, på distans mot Karlstads Universitet. Så spännande, jag älskar ju att skriva så jag hoppas på att få göra mycket sådant.

Den här dagen är också dag 8 av mitt 30 dagar långa sockerstopp. Alltså har cirka en fjärdedel passerat nu, wihoo! Upplever det här som mycket jobbigare den här gången än förra året, men det är bara att kämpa på. Hur ser resten av veckan ut? Jo, så här:

Måndag
Dagen startar med en hundpromenad, men sen ska jag fixa lite med bloggen tänkte jag. Ska iväg och jobba två timmar före lunch, sen ska jag hem igen. På eftermiddagen ska jag sätta mig in i kursen jag ska läsa eftersom ingen information funnits tillgänglig innan. Ska hämta ut kurslitteratur också.

Tisdag
Börjar jobba klockan 9 men är hemma före lunch igen. Ska passa på att fota lite medan det är dagsljus. Sen blir det lunch, hundpromenad och studier hela eftermiddagen, om det går. Ska träna innan middagen och hinna skriva på kvällen.

Onsdag
Får en lugn start på dagen, men sen jobbar jag nästan hela dagen. Slutar sent så jag hoppas att jag har förberett middag så det bara är att värma när jag kommer hem. Ska skriva på kvällen.

Torsdag
Om jag behöver ska jag använda någon timme på morgonen till studier. Jobbar 4,5 timme mitt på dagen, tänker gå hem och göra lite städning innan F kommer hem. Sen blir det väl att prata ikapp oss om veckan som har gått.

Fredag
Ska träna direkt jag vaknar, sen kanske plugga lite en stund. Jobbar tre timmar kring lunch, sen ska vi nog åka till fjälls över helgen.

Lördag och söndag
Fjällaktiviteter, om inget annat gör så att vi ställer in. Det verkar komma snö, det skulle ju tala för att ta det lugnt.

Veckans mål: Påbörja sista kapitlet på boken jag håller på att skriva, fortsätta känna lugnet även efter att studierna påbörjats och komma ihåg att betala räkningarna.

En reaktion på ”Min vecka 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.