Rätt sorts fullt upp

Den här dagen har gått i ett. Fullt upp. Faktiskt så är det så jag vill ha det, så länge dagen är fylld med rätt saker.

Jag har sex gånger klätt på mig stora mängder kläder för att gå ut idag. Vi har haft nästan 25 minusgrader så det behövs. Tre hundpromenader, promenad till och från jobbet och så en sväng till biblioteket och mataffären har det blivit. Tur att jag trivs med kylan, annars skulle det nog vara jobbigt.

Förra veckan kom mamma med en massa ytterkläder som jag har glömt eller lämnat hos henne över åren. Hittade halsduken på bilden. Jag har stickat den en gång, vill säga i åttan men jag minns inte säkert. Den passar bra till min mössa och när det är så här kallt i alla fall.

Jag har läst in mig på kursen som börjar idag och känner mig så förväntansfull! Det ser ut att vara ungefär som jag hade tänkt mig. Kul! Jag är lite nervös också, men mest förväntansfull.

Och så har jag förberett middag för både tisdag och onsdag. Känns så skönt nu när det är klart. Nu ska jag lägga mig med mina fötter i högläge och varva ner det sista av den här dagen.

Hoppas att din dag har varit fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.