Intressant läsning

Tisdagskvällen är väl en bra kväll att ägna sig åt lite läsning? Jag tycker det, så därför tänkte jag tipsa om tre intressanta blogginlägg som alla har publicerats den här veckan, alltså igår eller idag! Alldeles färsk och intressant läsning alltså.

”Jag får in en hel hand i magen och hamnar inne hos mina organ” skriver Josefine Aamodt. Hon delar med sig av besvär som hon har fått efter sin graviditet och förlossning, och ställer frågan: skulle män behöva ha det så här? In och läs!

Photo by Andreas Wohlfahrt on Pexels.com

Johanna Nilsson, som driver bloggen Slow Fashion, skrev igår ett inlägg kring Åhléns och hur hållbara de är. Hon har tidigare skrivit liknande inlägg om H&M och Lindex (som länkas i texten) och jag tycker att det är intressant läsning som ökar ens egen medvetenhet kring hur ”bra” olika kedjor är på hållbarhet. Ingen är perfekt, men det är bra att veta var bristerna finns och om det är något man själv kan leva med. In och läs om du vill lära dig mer!

Photo by Stephan Seeber on Pexels.com

Slutligen tänkte jag tipsa om ett blogginlägg som inte är så mycket läsning, men ändå lite kul. Sandra Beijer har sammanställt inlägg som hon har sparat från Twitter. En del var riktigt kul, till exempel hur vi omvandlar tal automatiskt så fort något är amerikanskt, en bantningskur från 70-talet och vad man tänker på när man kliver av tunnelbanan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.