Ord en onsdag

Hjälp vad jag var trött idag. Inte så där dödstrött som jag brukar vara men det var stor skillnad jämfört med till exempel igår. Har sovit så himla bra ett par nätter nu. Tror att det beror på att jag lyckats trötta ut kroppen fysiskt. Har bland annat använt skänken jag visade igår som ståbord när jag skriver på dator och det märks att det tar på kroppen på ett annat sätt än att sitta ner.

Ja, ja, ska vi prata om något roligare? Jag älskar hur mitt liv ser ut just nu. Jag tycker om att få styra mina tider och lägga upp jobbet själv, så jag är så tacksam över att jag har den möjligheten i vår. Det kommer förmodligen inte kunna vara så för alltid, men nu i vår uppskattar jag det mycket.

Ska vi avsluta med några rader om kylan? Minus 26 visade min termometer när jag klev upp strax efter halv åtta. Jag har bra vinterkläder så jag tycker att det går bra, men det är lite besvärligt att använda bilen och så där.

Idag väntar jobb ända till fem. Jag är glad över att jag har förberett middagen så den bara är att värma när jag kommer hem.

Ha en bra onsdag!

En reaktion på ”Ord en onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.