En riktigt bra helg

Jag känner mig så glad över att ha haft en till riktigt bra helg. Att umgås med folk är så bra för själen, i alla fall om det är personer som man trivs med. Jag får försöka komma ihåg det, haha. Har lätt för att isolera mig ibland.

Vi har varit i Hemavan i helgen. Fem personer och tre stora hundar i en tvåa, och det går alldeles utmärkt. F har åkt en väldig massa skidor i pisterna och jag har gjort annat tillsammans med min vän. Vi har ätit lunch ute, handlat och tittat på Vinterstudion, sovit och sett film. Rastat hundar och lite så har vi också gjort. Dessutom har vi pratat och pratat och pratat. Min favorit av umgängestyper, att bara få sitta och surra tills man har slut på ord. Jag har tagit noll bilder också, då har man haft trevligt?

Nu är vi hemma igen. F har åkt vidare på jobb och jag har brottats med soffkuddarna och deras klädsel. Seriöst att det ska vara så svårt att få dit dom? Lyckades med allt utom schäslongen, får ta hjälp med den till veckan. Just, det, jag testade det nya receptet ”tacoplåt” från Plåtmat och vi tyckte att det var gott men kanske inte revolutionerande. Marinerad sötpotatis, svarta bönor och cashewnötter på en plåt, serverades med guacamole och lite tillbehör. Enkelt, om inte annat.

Hoppas att du har haft en fin helg och känner dig laddad för en ny vecka med vardag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.