Min vecka 5/2019

Vad konstigt det känns att skriva vecka 5, gör det inte? Det känns verkligen som att både året och vardagen är igång igen då. Det var länge sedan det var julledigheter och så där. Det tycker jag känns, inte bara hos mig själv utan allmänt i luften. Vi har hittat tillbaka till vardagen.

Det jag tänkte skriva nu var min planering för veckan som kommer. Så skönt att strukturera upp tycker jag. Här kommer den:

Måndag
Idag är dag 15 utan socker, vilket betyder att jag är halvvägs genom mitt sockerstopp! Det känns himla bra och jag har faktiskt tappat sötsuget ganska mycket nu. Tror att de sista 15 dagarna kommer gå utan problem.

Måndag ska jag tiiiidigt till tandläkaren. 7:30. Därför är det här inlägget tidsinställt, haha. Skulle ju dit för någon vecka sen men det blev inställt på grund av sjukdom. Efter tandläkaren tänker jag åka på jobbet och göra bort lite förtroendetid. Har texter som behöver bedömas. Sen ska jag jobba mina schemalagda två timmar i anslutning till det.

På eftermiddagen ska jag vara hemma och plugga. Har lite löst planerat att göra läsning den här eftermiddagen, men vi får se. Ska skriva en timme på kvällen.

Tisdag
En lugn morgon, ett par timmars jobb och sen hem resten av dagen. Ska utnyttja dagsljuset för att ta några kort till bloggen. Efter lunch och hundpromenad ska jag fortsätta med mina studier. Har avsatt tid för skrivande den här eftermiddagen. Ska skriva på min (fack)bok på kvällen, och styrketräna med min skivstång.

Onsdag
Unnar mig en lugn morgon och jobbar sedan hela dagen. Tänker att det blir en lugn kväll.

Torsdag
Har avsatt pluggtid på förmiddagen. Vet inte vad som kommer behöva göras men då finns det i alla fall tid för det 🙂 Jobbar i ett sjok över dagens mitt och sen ska jag hem och städa lite innan F kommer hem. Tar en lugn kväll ihop, det brukar vara skönt att hinna prata ikapp efter några dagar isär.

Fredag
Ska träna på morgonen, sen har jag några timmar över till mina studier. Jobbar tre timmar innan jag tar helg. Har inga andra planer än att titta på På Spåret på fredagen.

Lördag
Ska försöka få till ett kort konditionspass. Andra planer är att göra klart vitrinskåpet och kanske frosta av frysen? Fika (sockerfritt) med någon? Ska absolut skriva på boken.

Söndag
Vi ska på dop, och det tror jag kommer ta ungefär hela dagen.

Mål för veckan: Lämna in den första uppgiften (en notis) till min kurs, ordna en doppresent och skriva klart första utkastet av min bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.