#14 – Gå till tandläkaren – check

Jag var till tandläkaren ungefär två månader före min 20-årsdag. Sen har jag inte varit där. Jag ramlade ur systemet och blev aldrig kallad. Vi flyttade och eftersom jag är lite rädd kändes det jobbigt att gå till någon man inte vet hur hen är. Har faktiskt haft en del dåliga tandläkare.

Så åren gick, nu har jag nyss fyllt 29 och ÄNTLIGEN tog jag tag i att gå dit. Igår var jag på en undersökning, förväntade mig att få amputera hela munnen på grund av misskötsel och gick därifrån lättad. Jag har en del lagningar att göra men ”det är inte katastrof” som tandläkaren sa.

Bäst av allt är att jag nog har hittat en bra tandläkare. Är så glad och tacksam för det. Bonus är att jag bockat av ännu en punkt på min 30 before 30.

Dagsfärsk bild på nöjd tandläkarbesökare 🌟

3 reaktioner på ”#14 – Gå till tandläkaren – check

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.